U Zemunu, na obali Dunava kuva se I danas dobra riblja čorba. Do čorbe se stize ovako: ide se do centra Zemuna a onda lagano dalje za mirisom čorbe…
Duško Radović.

Ovaj autentičan riblji restoran poznat je nadaleko po specijalitetima dunavskih alasa.Nesvakidašnji spoj tople domaće atmosfere uz ležerni ambijent reke upotpunjen je jelovnikom koji pruža izbor tradicionalne I moderne mediteranske kuhinje. Od 1980. godine pružamo vrhunski ugođaj i kvalitetnu hranu našim gostima. Možemo Vam pomoći i oko svih Vaših svečanosti i događaja koje odlučite da priredite kod nas.

Broj mesta (unutra): 58

Broj mesta (napolju): 70

Broj pušača: 0

Broj nepušača: 0

Broj parking mesta:10

Načini plačanja:

Visa,

Master Card,

Maestro,

American Express,

DinaCard

Tip muzike: Internacionalna

Jezici koje koristi osoblje: engleski, ruski

Datum otvaranja restorana: 1980

Lokacija restorana: Kej oslobođenja 7 Beograd

Radno vreme: 11:00 - 24:00

Pasa-enterijer